Subsidies en financieringen. Goed en snel geregeld

Vergroot je verduurzamingsslag door de meest gunstige financiering. Aan de slag met subsidies en de beste financiering van verduurzaming

 • Inzicht in beschikbare subsidies en fiscale regelingen voor jouw project
 • Kennis van verschillende landelijke en lokale duurzaamheidsleningen
 • Begeleiding bij aanvragen van subsidie en financiering
Direct aanvragen
Of bel direct: 085 – 487 4660
Financiering
Voor organisaties die geen geld willen laten liggen

Voor wie?

Wil je investeren in verduurzaming en zoek je de beste manier om verduurzaming te financieren? Of heb je een bijdrage nodig om je duurzaamheidsinvestering rendabeler te maken, in de vorm van een duurzaamheidslening voor zakelijke doeleinden?

Wij wijzen je graag de weg en kunnen je helpen bij het aanvragen van subsidies, financieringen en duurzaamheidsleningen.

Zo pakken we het aan

Tijdens een bezoek aan je bedrijf of digitaal overleg bespreken we de voorgenomen investering, eventueel met je accountant. We bepalen de mogelijke subsidies en fiscale regelingen en maken een overzicht van de benodigde informatie om deze aan te vragen.

Vervolgens dienen we de aanvraag in en bewaken we de voortgang van de toekenning. Na afloop verzorgen we de vaststellingsverklaring.

Als je dat wilt, leveren we een overzicht van de mogelijke financieringsvormen, specifiek voor jouw project en de regio waar jouw bedrijf gevestigd is. Vaak is het nodig om informatie over de verduurzaming aan te leveren. Wij kunnen dit ook voor jou verzorgen.

Dit levert het op

Een meer rendabel verduurzamingsproject, door gebruik te maken van subsidies en optimale financiering van de verduurzaming. 

Dit vonden anderen ervan

‘Modder niet te lang door, maar neem contact op met Sustendo. Dat kan een heleboel stress voorkomen.’

Sustendo ontzorgt je als ondernemer, zijn vriendelijk en het is duidelijk wat je krijgt. Elk contactmoment was goed.

Een greep uit de bedrijven die we begeleid hebben

De Boshoek logo
Certicon logo
De Uitwijk logo
De Onderwijsspecialisten logo
De Sterrenberg logo
RAB Groep logo
Reklet logo
Spa Veluwe logo
Wabtec logo
Woonplus logo
Resultaat

Nog vragen?

 • Vragen jullie alle soorten subsidies aan?

  Wij hebben kennis van verduurzaming, waardoor we ISDE en SDE++ en de fiscale regelingen EIA, MIA en VAMIL kunnen aanvragen. Er zijn nog veel andere subsidiemogelijkheden. Deze zijn vaak gekoppeld aan innovatieve technieken. Als dat aan de orde is, verwijzen we je graag door naar gespecialiseerde adviseurs.

 • Wat is een vaststellingsverklaring?

  Na toekenning van subsidie of een fiscale regeling, wordt er regelmatig gecontroleerd of de investering daadwerkelijk is uitgevoerd. De overheid stuurt dan een vaststellingsverzoek. Aan jou de taak om een onderbouwing aan te leveren, zoals bijvoorbeeld een factuur en betaalbewijs.

 • Geven jullie financieel advies?

  Om een goed besluit te nemen over investeringen en de beste financieringsvorm, is diepgaand inzicht in het bedrijf noodzakelijk. Daarvoor verwijzen we je graag naar je accountant of een gespecialiseerde financieel adviseur. Wij zijn wel bekend met de mogelijkheden van duurzaamheidsleningen. Wanneer je daarvoor kiest, kunnen we je helpen met het aanvragen daarvan.

Staat uw vraag er niet tussen? Als je nog vragen hebt over subsidies of financiering of onze andere diensten, beantwoorden wij ze graag. Neem gerust contact met ons op. We staan voor je klaar!

Aan de slag

Vol energie aan de slag met verduurzaming?

Vergroot je verduurzamingsslag door de meest gunstige financiering. Aan de slag met subsidies en de beste financiering van verduurzaming.

Sustendo
 • Inzicht in beschikbare subsidies en fiscale regelingen voor jouw project
 • Kennis van verschillende landelijke en lokale duurzaamheidsleningen
 • Begeleiding bij aanvragen van subsidie en financiering
Vragen?

Wij helpen je graag!

Call to action - Medewerker

Neem contact op. We kijken graag – vrijblijvend – wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen. Ook beantwoorden we graag vragen waar je ongetwijfeld mee zit.

Neem contact op Bel 085 – 487 4660