Een groep daadkrachtige makers en begeleiders van projecten

Voor iedereen die niet langer over duurzaamheid wil blijven praten, maar de daad bij het woord wil voegen.

Neem contact op
Sustendo
Kartrekkers die verduurzaming realiseren met meetbaar resultaat
Onze visie

Hier staan we voor

Sustendo is een groep daadkrachtige makers en begeleiders van plannen. Voor iedereen die niet langer over duurzaamheid wil blijven praten, maar de daad bij het woord wil voegen. Voor iedereen die verduurzaming wil realiseren en daarvoor een kartrekker zoekt.

Als projectleiders banen wij de weg van ambitie naar operatie. Van hoofdlijn naar detail. Van doelstelling naar businesscase. En van businesscase naar meetbaar resultaat.

Onze kracht? We kennen het speelveld dat duurzaamheid heet en staan daarin met beide benen op de grond. We begeleiden projecten met realiteitszin. Vinden dat de toekomst vandaag begint – en anders waarschijnlijk nooit.

Ontwikkelen een concreet plan. Verbinden met hetzelfde gemak partijen rond strategische belangen als rond operationele uitdagingen. En vinden even gemakkelijk (partijen voor) financieringsoplossingen als technische oplossingen.

Energiebesparing? Zonnedaken? Warmtepompen? Lokale energieopslag? Groene innovatie? Duurzame businessmodellen? Specifieke projecten of complete programma’s? Aan de slag. En versnellen maar.

Ons team

Dit team staat voor je klaar

Marcella van Harn
Marcella van Harn
Kartrekker verduurzaming
Chiel In 't Hof
Chiel In ’t Hof
Projectbegeleider
Albert Hulshoff
Albert Hulshoff
Kartrekker verduurzaming
André Licht
André Licht
Kartrekker verduurzaming
Peter Reidsma
Peter Reidsma
Kartrekker verduurzaming
Marjolijn de Voogd
Marjolijn de Voogd
Projectbegeleider
Marco Witschge
Marco Witschge
Kartrekker verduurzaming

+ Een breed netwerk

Door de onafhankelijke begeleiding bij vele verduurzamingsprojecten, kennen we de experts door het land en weten welke leverancier past bij jouw verduurzamingsvraagstuk.

Vragen?

Wij helpen je graag!

Call to action - Medewerker

Neem contact op. We kijken graag – vrijblijvend – wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen. Ook beantwoorden we graag vragen waar je ongetwijfeld mee zit.

Neem contact op Bel 085 – 487 4660